Onze domeinnaam is nu speculoos.world. Speculoos gebruikers moeten de URL’s van de grid vernieuwen in de viewer instellingen (grid manager) om de beste in-wereld ervaring te hebben.

Is het je opgevallen dat Speculoos een Belgisch project is met een co.uk domein? Ja, we weten het, het is vreemd. En we zijn bijna geen Belgen meer, en de meeste van onze leden zijn dat ook nooit geweest. Dus namen we de .world extensie en speculoos.world is nu onze hoofddomeinnaam.

Dit geldt zowel voor de website als voor de instellingen van de kijker. Gebruikers moeten hun instellingen in viewer grid manager vernieuwen, maar het zal nog steeds goed werken als ze dat niet doen, we houden de co.uk up and running.

Een neveneffect: bij hypergridding kan elk van beide domeinen verschijnen op de bel boven ons hoofd, afhankelijk van de bezochte grid cached info (die eigenlijk permanent is en nooit wordt bijgewerkt, dit zou een patch kunnen verdienen).