Wij hebben gemerkt dat onze formulieren op de website speculoos.world de laatste maanden te kampen hebben met leveringsproblemen. Het is een schande, dat weten we (wat we niet weten is hoe we het niet eerder hebben opgemerkt). Het spijt ons zeer voor deze vergissing, maar het is nu allemaal opgelost.

In de praktijk:

  • Als u zich onlangs hebt proberen te registreren, is uw account op de site weliswaar aangemaakt, maar hebt u geen verificatielink of bevestiging ontvangen, zodat u er geen toegang toe hebt.
    Om uw registratie te hervatten, gaat u naar de pagina Wachtwoord vergeten (of volgt u de link “Wachtwoord vergeten?” op de inlogpagina) om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Als u ons probeerde te contacteren via het contactformulier, hebben wij uw bericht niet ontvangen. Als u sindsdien niets meer van ons hebt gehoord, kunt u uw verzoek opnieuw indienen op de Contact-pagina.

Berichten die rechtstreeks naar onze e-mailadressen werden gestuurd, werden niet beïnvloed door deze storing.