Onze regio’s Grand Place en Agora worden nu genoemd op Hyperica.com.

En het was echt grappig voor mij om te ontdekken dat de eerst gemerkte plaats Agora was(speculoos.world:8002:Agora), vanwege de NPC-kledingverkopers die we gemaakt hadden. Ik geef toe dat ik graag met NPC speel, en de kledingverkopers zijn slechts een voorbeeld, de dansende avatar in het midden van de Grote Markt is er ook een waar ik trots op ben.

Onze regio’s Grand Place en Agora worden nu genoemd op Hyperica.com.

En het was echt grappig voor mij om te ontdekken dat de eerst gemerkte plaats Agora was(speculoos.world:8002:Agora), vanwege de NPC-kledingverkopers die we gemaakt hadden. Ik geef toe dat ik graag met NPC speel, en de kledingverkopers zijn slechts een voorbeeld, de dansende avatar in het midden van de Grote Markt is er ook een waar ik trots op ben.

Grand Place? Goh, dat had onze hoofdattractie moeten zijn! Reconstructie van de historische plaats van Brussel centrum(speculoos.world:8002:Grand Place). Nou, dit bewijst één ding: we zijn er niet klaar voor. Onze Grote Markt is momenteel alleen nog maar gevels en er is nog veel werk te doen om het indrukwekkend te maken!