In een notendop

2. Een avatar maken

3. De viewer instellen

Details

1. Registratie

Registratie is gratis en eenvoudig. Ga naar de Mijn Account pagina.

2. Avatar

Om uw avatar te creëren, ga naar Mijn Account pagina en kies Avatar tab.

• U moet een voornaam en een naam voor uw avatar kiezen. Dit is de naam die aan andere gebruikers in de wereld zal worden getoond. Dit hoeft niet je echte naam te zijn, maar zodra de avatar is aangemaakt, kan de naam niet meer worden veranderd.
  • Kies je eerste look. Eenmaal in de virtuele wereld kunt u het naar eigen inzicht wijzigen en aanpassen.

Hypergrid

Als u al een avatar hebt op een ander rooster (zoals OSgrid, FrancoGrid, GermanGrid, enz.), kunt u de onze bezoeken door het volgende adres in te voeren in de “kaart”:

of door op een van deze links te klikken:

3. Viewer

De “viewer” is het equivalent van uw webbrowser voor 3D werelden. U kunt elke viewer gebruiken die compatibel is met OpenSimulator om toegang te krijgen tot Speculoos. We bevelen Firestorm aan:
https://www.firestormviewer.org/os-operating-system/
.

Zorg ervoordat u de “Opensim Only” versie download (niet “SL Only”).

Voeg eerst Speculoos World toe aan je kijker:

• Ga naar het “Viewer” menu -> “Voorkeuren” (of typ Ctrl-P)
    > Tabblad “Grid Manager”
    > “Nieuw raster toevoegen” sectie
  • Klik op “Apply” en dan op “OK”.

Als Speculoos is toegevoegd, kun je je aanmelden:

• Zorg ervoor dat het rooster geselecteerd in het “Rooster” menu Speculoos is
  • Voer de voornaam en naam van uw avatar in het vak “Gebruikersnaam” in en uw wachtwoord in het vak “Wachtwoord”
  • Klik op “Log in”.

Alternatieve viewers

(het is al een hele tijd geleden dat ik ze getest heb, geen garantie voor resultaten):

Om Second Life te bekijken, volg de lab instructies hier. Second Life staat niet langer toe dat OpenSimulator viewers verbinding maken met zijn grid, je moet nu afzonderlijke viewers installeren als je beide gebruikt.

YOUR CART
  • No products in the cart.